- Als u deze nieuwsbrief niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie -

 Zumpolle-E! news and more,  mei 2010
Phantom en Torax verspaan- en spangereedschap

Om nog beter aan de eisen en wensen van de hedendaagse markt te kunnen voldoen, kunnen wij u verheugd mededelen dat Zumpolle b.v. de kwaliteitsmerken Phantom en Torax heeft toegevoegd aan zijn leveringsprogramma.

Phantom
Uitgekiend en zorgvuldig geselecteerd assortiment verspaningsgereedschappen met een keuze uit maar liefst 20.000 verschillende artikelen van hoge kwaliteit. Phantom excelleert in een sterke prijs/kwaliteit verhouding.

Torax
Krachtig spangereedschap en wordt verder gekenmerkt door kwaliteit, hoge rondloopnauwkeurigheden en kleine toleranties.

Voor meer informatie over deze artikelen of het aanvragen van een uitgebreide catalogus kunt u een e-mail sturen naar info@zumpolle.net of bellen met +31(0)418-671816.
Deprag automatisering

Assemblagesystemen

- Efficiency
- Kwaliteitzekerheid
- Flexibel
- Duurzaam
- Ergonomisch

Wereldwijd worden de meest uiteenlopende producten geassembleerd met Deprag assemblagesystemen zoals: sloten, gasmeters, tv's, wasmachines, computeronderdelen, lampen, relais, cd spelers, douchekop, scheerapparaten, rekenmachines, telefoons, printers, kettingzagen, auto-onderdelen, grasmaaiers, pompen..... enz.

Deprag heeft reeds meer dan 35 jaar ervaring in de ontwikkeling en bouw van speciaalmachines en complete automatiseringsprojecten. Deprag heeft vanwege zijn lange bestaan als producent van persluchtgereedschappen niet alleen de ervaring en kennis in het ontwerpen en ontwikkelen van producten, maar ook de knowhow van complete productieprocessen. Een totale oplossing vereist niet alleen engineering maar ook kennis en mogelijkheden om theorie in praktijk te brengen. Deprag beschikt over een hightech engineeringafdeling met moderne CAD- en projectmanagementsystemen. Daarnaast is een modern en geavanceerd machinepark reeds enkele jaren een vanzelfsprekendheid.

Meer Deprag assemblagesystemen...


Zumpolle b.v. - Molenstraat 4, 5305 CH, Zuilichem (NL)
P.O. Box 29 - 5306 ZG, Brakel (NL)
Tel.: +31 (0) 418 - 671816 - Fax : +31 (0) 418 - 673217
www.zumpolle.net - www.deprag.nl - www.mountz.nl

- Mocht u geen Zumpolle nieuwsbrief meer willen ontvangen, klikt u dan hier. -