Reparatie, Service en Onderhoud

 
 
  Reparatie

 
  Gereedschap heeft onderhoud nodig, slijtdelen moeten vervangen worden en ook het beste gereedschap gaat weleens kapot. Zumpolle heeft jarenlange ervaring en specialistische kennis in het repareren van diverse merken gereedschappen, productiemiddelen, compressoren en is officieel reparatie en service center van:

• Deprag
• FAR
• E2
• Mountz

Kwaliteit, duidelijkheid en snelheid zijn de sleutelwoorden van de reparatieafdeling van Zumpolle en streven ernaar om uw machine binnen 3 werkdagen met originele fabrieksonderdelen te repareren. Een eventuele kostenraming behoort tot de mogelijkheden.

  Onderhoud

 
  Zumpolle is van mening dat bij een hoge kwaliteit een efficiënte service hoort. Daarom kunt u gebruik maken van de servicedienst van Zumpolle. Met de servicedienst van Zumpolle wordt 1 of 2 keer per jaar preventief onderhoud gepleegd aan uw kostbare productiemiddelen. Via vaste tarieven en gunstige kortingen op vervangende onderdelen bent u verzekerd van een optimaal onderhoud en inzetbaarheid van uw productiemiddelen.

  Kalibreren en afstellen

 
  Zumpolle beschikt over moderne apparatuur om uw gereedschap, schroevendraaier of momentsleutel vakkundig en nauwkeurig af te stellen op het door uw gewenst aandraaimoment. Het gereedschap wordt afgesteld en gecontroleerd geheel volgens de laatste normen en wordt afgeleverd met een rapport voorzien van duidelijke statistische informatie.
Uw gereedschap, van welk merk ook, kan in ons beheersysteem opgenomen worden zodat u desgewenst elk jaar een herinnering voor kalibratie krijgt toegezonden. Naast het afstellen van gereedschappen kunnen wij ook de complete kalibratie en ijking van uw meetinstrument/analyseapparatuur verzorgen.
 
 
  Kalibreren